Pretplatite se na e-vijesti

Image Alt

O tvrtki

CEOBUHVATNA RJEŠENJA ZA GRIJANJE, HLAĐENJE I ENERGETSKU NEOVISNOST

O TVRTKI

Naši proizvodi

Solarne elektrane

Električni punjači

IC paneli

Toplinske pumpe

Podno grijanje

Klime

PODACI O
TVRTKI

Naša priča je nastala prije deset godina, kada smo počeli sa radom kao prvi uvoznici i distributori kvalitetnih IC Panela i sistemskih grijanja, s čim smo se saznanili sa stvarnim potrebama naručitelja. Kroz vrijeme se je poslanstvo naše tvrtke oblikovala u pomoć pretplatnika sa izborom najboljeg ponudioca sistemskih grijanja. U firmi GATOM znamo, da kada su u pitanju sistemska grijanja se ide za dugoročne i precizno proučene investicije, koje će još dugo ispunjavati svoju svrhu postojanja.
Nudimo različite proizvođače sistemskih grijanja, različite kvalitete i različitog cjenovnika, jer samo tako najbolje odgovaramo vašim specifičnim zahtjevima. Višegodišnje iskustvo, koje imamo na području energetike i u razvoju IC tehnologije grijanja, zatim dobro poznavanje energetskega tržišta nas postavljaju nad konkurencijo i postavljaju platformu sa najvišom ravni kvalitete. Direktor Tomaž Mežnarič
Uspješna partnerstva
Pretplatnici o nama
Log pri Brezovici

Nuša Merlak

Sporočam, da je bila montaža uspešno izvedena. Fanta sta bila profesionalna in sta se res trudila, da smo poiskali najboljše rešitve, tako da je bilo podometne montaže vse skupaj 20 cm. Zaenkrat paneli delujejo brez problemov in tudi ko je temperatura ponoči zunaj padla na -16 C, je bilo v apartmaju dovolj toplo. Hvala za dobavo in strokovno montažo in lepe pozdrave.

Žalec

Matic Šoba

Rad bi vam samo povedal, da sem z montažo zelo zadovoljen, monterja sta vse opravila super in oba zelo prijazna....vsekakor če bo kdo potreboval panel vas bom priporočal in tudi sam v prihodnje se bom še obrnil na vas.

Kranj

Katarin Stanič

Izredno smo bili zadovoljni z svetovanjem, glede nakupov panelov ter nad samo strokovnostjo g.Tomaža. Z paneli smo zelo zadovoljni - sama montaža, ogrevanje in prihranek z tovrstnim ogrevanjem, so nas res navdušili.

David & Lea Novak Hartner

Moram reči, da sem zelo zadovoljen z vašo storitvijo. Z vsem ... komunikacijo, odzivnostjo in svetovanjem, na podlagi katerega sem se odločil za nakup panelov pri vas. Posebej bi rad pohvalil tudi monterja, ki sta bila super! Zelo sta se potrudila, narejeno je zelo lepo.

Tuhinj

Drago Kranjc

Imeli smo ogromno težav z plesnijo in vlago. Odločili smo se za IR grelne panele. Ob še nekaterih drugih ukrepih se je plesen zelo zmanjšala, v nekaterih prostorih celo popolnoma izginila. Prav tako moram pohvaliti celotno ekipo od svetovanja do kvalitetne montaže.