Prijava na e-novice

Image Alt

Sončne elektrarne

Sonce sije zastonj, izkoristite ga.

Sončne elektrarne

Ob nakupu sončne elektrarne GRATIS klima ali IR panel

Zaupajte projekt strokovnjakom

Zakaj kupiti sončne elektrarne pri nas?

STROKOVNO SVETOVANJE

Z naprednim programom vam izdelamo natančno ponudbo že v eni uri, v teh časih vam svetujemo tudi online.

IZJEMNA KVALITETA

Naše sončne zagotavljajo najvišje donose glede na investicijo in življenjsko dobo vsaj 30 let. Sodelujemo izključno z svetovnimi proizvajalci solarnih sistemov kot so: Longi Solar, Bisol, Luxor…

SONČNA NA KLJUČ Z SUBVENCIJO

Z bogatimi izkušnjami bomo namesto vas opravili vse zapletene postopke in pridobili vsa potrebna soglasja, da bo vaša nova sončna elektrarna čim prej v obratovanju. Pomagamo vam pri pridobitivi nepovratnih sredstev za postavitev sončne elektrarne ko znašajo med 15 in 20% strokov investicije.

VZDRŽEVANJE SONČNIH ELEKTRARN

Za vzdrževanje uporabljamo vrhunsko tehnologijo z termovizijski kamero zaznamo napake, ki se s prostim očesom ne vidijo. Poskrbimo tudi za čiščenje sončnih elektrarn z vrtljivimi krtačami

Preverite, zakaj je investicija v sončno elektrarno upravičena

Za vas smo izračunali povprečno družino, ki porabi energijo za ogrevanje in porabi 1.540 € letno. Spodnji podatki hitro kažejo prihranke in da je nakup sončne elektrarne ekonomsko upravičen.

1540 €

letni strošek električne energije

170 €

letni strošek po postaviti sončne elektrarne

1370 €

predvideni letni prihranek

27.400 €

načrtovani letni prihranek v 30 letih z vključenimi naložbami ob upoštevanju padajoče učinkovitosti in prihrankov

8 let

povrnjena investicija

Želite brezplačno izkoristiti energijo sonca?

  Verjamemo v moč poporodajne storitve

  Preverite naše prednosti

  POPRODAJNE STORITVE

  Verjamemo v moč poprodajne storitve - s prodajo se naš odnos ne zaključi. Z veseljem vas celovito podpiramo z našimi nasveti, pomagamo pri morebitnih novih nakupih in nagradimo vašo zvestobo z dodatnimi ugodnostmi. Ko smo enkrat skupaj smo skupaj za vedno.

  PAKETNE KOMBINACIJE ENERGOSOL

  Proizvedeno elektriko iz sončne elekrarne lahko uporabimo za ogrevanje z IR paneli ali toplotno črpalko, se hladimo s klimo ali polnimo svoj novi e-avtomobil z e-polnilnico. Vse to nam omogočajo naši paketi Energosol, katere dobite pod posebnimi pogoji.

  ZAUPAJTE IZKUŠENIM STROKOVNJAKOM

  Nenehen razvoj in spremljanje energetskega trga, ter zaposleni inžiniriji v podjetju Energosol je garancija, da ste na pravem mestu za vse energetske rešitve in energetsko neodvisnost. Da je temu tako pritrjujejo naše zadovoljne stranke.

  Blog o sončnih elektrarnah

  Sončna elektrarna je sistem, ki izkorišča obnovljivi vir energije in ne onesnažuje okolja. Sistem ne onesnažuje okolja, deluje tiho in potrebuje minimalno vzdrževanje, omogoča nam zmanjšanje računa za elektriko. Proizvedeno elektriko lahko uporabimo za električno ogrevanje (toplotna črpalka, IR paneli, električno talno gretje, ogrevanje vode …), hlajenje, polnilnice …

  Vas zanima naša ponudba?