Prijava na e-novice

Image Alt

IR Paneli

Z IR PANELI POSKRBIMO ZA SONCE V VAŠEM DOMU

IR paneli

Že od 129 € dalje. AKCIJA DO -40%.

Zakaj smo najboljša izbira pri nakupu IR ogrevanja?

NAJDALJŠA GARANCIJA V EU

Smo uvoznik vodilnih svetovnih proizvajalcev IR panelov na trgu z delnim lastnim razvojem z najdaljšo garancijo v EU do 15 let.

CENOVNA UGODNOST

Z vztrajnim poštenim delom smo z proizvajalci vzpostavili dolgoročen odnos in si z vakoletno rastjo prodaje priborili izjemne cenovne pogoje. Ponudimo vam lahko izjemno kakovost za nepremagljivo ceno.

NAJVEČJA IZBIRA RAZLIČNIH MODELOV

V naši ponudbi imamo IR panele v obliki ogledala z LED razsvetljavo, odlična in moderna izbira je stekleni IR pane za kolanicem kjer se lahko ob gretju tudi posušu brisale in druga oblačila. V ponudbi imamo klasične, Indzstrijske in grelce za terao.

PROFESIONALNA MONTAŽA BREZ SLEDI

Profesionalna montaža po vsej Sloveniji in delu Hrvaške v največ 14 dneh. Za seboj vedno pospravimo, tako, da ni popolnoma nobene sledi od nas.

Koliko bi prihranili v enem letu z našim IR grelnim sistemom, če za trenutno ogrevanje porabite 2.000 €?

700 €

zemeljski plin

700 €

električni konvektorji

900 €

centralna električna peč

1.200 €

kurilno olje

1.300

utekočinjen naftni plin

Bi tudi vi imeli IR ogrevanje?

  Preverite ključne prednosti zakaj se nakup pri nas splača.

  PINORIJI NA PODROČJU IR OGREVANJA

  Pred desetimi leti smo bili ededn od prvih uvoznikov in distributerjev, danes smo eden od najvejih ponudnikov IR ogrevanja. Če želite doseči popolno udobje z našimi najsodobnemjšikmi paneli ste na pravem mestu.

  ŠIROKA UPORABA NAŠIH IR PANELOV

  Z našimi IR panele se že greje več kot 1500 domov, ter ostalih javnih objektov kot so: Plezalni centri, skladišča, proizvodne hale, delavnice, terase in lokali, logistični centri, vrtci in še mnogo drugih. V ponudbi imamo klasične IR panele za dom ali pisarno, kot tudi Industrijske za profesionalno rabo, ter grelce za terase za zunanjo uporabo.

  POPRODAJNE STORITVE

  Verjamemo v moč poprodajne storitve - s prodajo se nas odnos ne zaključi. Z veseljem vas celovito podpiramo z našimi nasveti, pomagamo pri morebitnih novih nakupih in nagradimo vašo zvestobo z dodatnimi ugodnostmi. Ko smo enkrat skupaj smo skupaj za vedno.

  Blog o IR ogrevanju

  Kakovostne izvedba IR ogrevanja pride močno do izraza, v kolikor je projektirana skupna moč v prostoru pravilno določena. Strokovnjaki na področju IR ogrevanja moramo pripisati prostoru zadostno število in električne moči posameznih plošč. V kolikor so moči podcenjene ne pride do izraza kvaliteta IR ogrevanja in posledično lahko na tehnologijo vrže slabo luč, kar pa definitivno ni pravično.

  Vas zanima naša ponudba?