Izberite sodoben in ekološki način ogrevanja s talnim gretjem

Talno ogrevanje zagotavlja enakomerno porazdeljeno toploto po celotnem prostoru, kar povečuje udobje in zmanjšuje stroške energije. Z odstranitvijo radiatorjev pridobite več prostora in svobode pri notranji opremi. Sistem je skrit, tih in enostaven za vzdrževanje, poleg tega pa zmanjšuje gibanje prahu, kar izboljšuje kakovost zraka v vašem domu. Talno ogrevanje je trajnostna in estetsko prijetna rešitev za sodobno bivalno okolje.

Kako deluje talno ogrevanje?

Talno ogrevanje deluje tako, da se pod tlemi namestijo grelne folije, ki enakomerno segrevajo tla. Toplota se nato postopoma dviga in enakomerno ogreva celoten prostor.

Sistem je povezan s centralnim virom toplote, kot je toplotna črpalka ali kotel, ki skozi cevi ali folije kroži toplo vodo ali elektriko. Talno ogrevanje zagotavlja prijetno, konstantno toploto in večje udobje brez vidnih grelnih elementov.

Gradimo Na Temelju Zaupanja in Uspeha


Naša predanost trajnostnemu razvoju in čistemu energetskemu prihodnosti je gonilo našega dela. S strokovnostjo in zavezanostjo k inovacijam smo soustvarjali številne projekte, ki prinašajo okoljske koristi in ekonomske prednosti. Za nas ni izziva, ki ga ne bi znali premagati, in vsak zaključen projekt je zgodba o uspehu. Naše bogate izkušnje in tehnično znanje nas postavljajo kot zanesljivega partnerja, pripravljenega uresničiti vaše vizije trajnostne energije.

Pridružite se nam v gradnji bolj zelene prihodnosti. Z nami boste imeli partnerja, ki razume vaše potrebe in prinaša rešitve, ki so usmerjene v dolgoročni uspeh. Skupaj gradimo jutrišnji svet!
uspešnih projektov
skupnih izkušenj
garancije
skupnega prihranka
Kontaktirajte nas

Zakaj vgraditi talno ogrevanje v vaš dom?


Talno ogrevanje ponuja enakomerno in prijetno toploto, ki se dviga od tal navzgor, kar povečuje udobje in energetsko učinkovitost vašega doma. Z odstranitvijo radiatorjev pridobite več prostora za opremo, sistem pa je skrit, tih in enostaven za vzdrževanje. Poleg tega zmanjšuje gibanje prahu, kar izboljšuje kakovost zraka. Talno ogrevanje je trajnostna in estetsko privlačna rešitev za sodobno bivalno okolje.

Estetska privlačnost

Talno ogrevanje je estetsko prijazna rešitev, saj omogoča enakomerno ogrevanje prostora brez potrebe po vidnih grelnih telesih ali radiatorjih.
Sistem talnega ogrevanja je skrit pod tlemi, kar omogoča popolno svobodo pri oblikovanju notranjega prostora brez omejitev zaradi namestitve ogrevalnih naprav. To pomeni, da lahko ohranite čiste linije in estetsko dovršen videz svojega doma.

Povečana udobja

Eden izmed glavnih razlogov za izbiro talnega ogrevanja je povečanje udobja v bivalnem prostoru. Toplota, ki jo oddaja talno ogrevanje, se širi po prostoru na prijeten in nevsiljiv način, kar omogoča udobno bivanje brez občutka prepiha ali suhega zraka. Poleg tega talno ogrevanje omogoča tudi enakomerno temperaturo po celotni površini tal, kar je še posebej prijetno v hladnejših mesecih.

Energetska učinkovitost

Talno ogrevanje je energetsko učinkovita rešitev za ogrevanje prostorov, saj omogoča boljšo izrabo energije in zmanjšuje izgube toplote. Z enakomerno porazdelitvijo toplote po celotni površini tal se omogoča bolj učinkovito ogrevanje prostora brez potrebe po visokih temperaturah zraka. To pa pomeni tudi manjšo porabo energije in nižje stroške ogrevanja na dolgi rok.

Pogosta vprašanja

Talno ogrevanje deluje tako, da segreva cevi ali grelne folije pod tlemi, kar enakomerno porazdeli toploto po celotnem prostoru.

Da, talno ogrevanje je zelo energetsko učinkovito, saj deluje pri nižjih temperaturah kot tradicionalni radiatorji, kar znižuje stroške energije.

Talno ogrevanje je primerno za večino prostorov, vključno z dnevno sobo, kopalnico in kuhinjo. Posebna pozornost je potrebna pri montaži v starejših stavbah.

Stroški se razlikujejo glede na velikost prostora in tip sistema, vendar začetna investicija vključuje tako material kot montažo.

Talno ogrevanje je združljivo z različnimi talnimi oblogami, kot so ploščice, les in vinil. Pomembno je, da izberete obloge, ki so primerne za talno ogrevanje.

Talno ogrevanje zahteva minimalno vzdrževanje. Pomembno je, da sistem redno preverjate in občasno servisirate, da zagotovite njegovo optimalno delovanje.

Vprašajte naše stranke, če nam lahko zaupate


Naše referenčne sončne elektrarne so zgrajene na trdnih temeljih zaupanja. Ne verjemite samo nam – vprašajte naše stranke. Njihove izkušnje in zadovoljstvo so najboljši pokazatelj naše zanesljivosti in strokovnosti. Pri nas ne govorimo samo o kakovosti, ampak jo živimo v vsakem projektu. Pridružite se nam in odkrijte, zakaj nam lahko zaupate za vašo naslednjo sončno elektrarno.
Vsak teden vam prinašamo informacije o trendih

Preberite si več o naših novicah

Kvaliteta & dobra cena je naša prioriteta

Vgradni material

Kako lahko pridete do subvencije za vaš projekt?

Poglejte si vse naše reference

S ponosom predstavljamo naše referenčne sončne elektrarne, ki so postavile merila v industriji obnovljive energije. Zavezani smo k ustvarjanju prihodnosti, kjer je energija čista, trajnostna in dostopna za vse, smo v svojem delovanju postavili visoke standarde učinkovitosti, zanesljivosti in trajnosti. Vsak projekt, ki smo ga izvedli, odraža našo strast do inovacij in našo predanost kakovosti. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami smo postavili sončne elektrarne po vsem svetu, ki ne le proizvajajo čisto energijo, temveč tudi spodbujajo lokalno gospodarstvo in ustvarjajo trajne koristi za skupnosti, v katerih delujemo.
 • OBLIKOVINA – DOMŽALE 36,54KW
  Podjetje Oblikovina d.o.o. iz Domžal nam je zaupalo izgradnjo fotovoltaičnega samooskrbnega sistema.Na podlagi zmožnosti kapacitete strehe delavnice smo izbrali maksimalno skupno moč modulov 36,54kW. Inštalirana moč bo zadostila porabi delavnice in stanovanjske hiše lastnika.Sistem bo letno proizvedel 45,05 MWh električne energije. Vgrajene komponente so premium moduli z n-tip tehnologijo celic in dvojnim kaljenim steklom za maksimalno odpornost na vrmenske vplive.
  Ušteda u 10 godina:
  45.000€
 • MONTAŽA LJUTOMER 11.74 KW
  Stanovanjska hiša v Ljutomerju. Naša sončna elektrarna na jugovzhodnem pobočju je rezultat natančnega načrtovanja in strokovne postavitve, ki izkorišča optimalno sončno svetlobo ter zagotavlja stabilen vir obnovljive energije.
  Ušteda u 10 godina:
  13.000€
 • MONTAŽA DRAVOGRAD 18.70 KW
  Stanovanjska hiša v Dravogradu. Z uporabo vrhunskih tehnologij za sledenje sončni poti smo zagotovili, da je elektrarna optimalno izkoriščila sončno svetlobo v vseh delih dneva, kar povečuje njihovo učinkovitost.
  Ušteda u 10 godina:
  21.000€
 • MONTAŽA ŽABNICA 15.30 KW
  Stanovanjska hiša v Žabnici. Naša zavezanost kakovosti je odražena v vsakem koraku postavitve sončne elektrarne, od izbire najboljših materialov do natančne montaže, kar zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo delovanje.
  Ušteda u 10 godina:
  17.000€
 • MONTAŽA HOČE 19.13 KW
  Stanovanjska hiša v Škofji Loki. Z našim pristopom k načrtovanju sončnih elektrarn smo uspeli maksimirati izkoriščenost površin, kar omogoča večjo proizvodnjo čiste energije brez nepotrebnega obremenjevanja okolja.
  Ušteda u 10 godina:
  23.000€
 • MONTAŽA HAJDINA 6.95 KW
  Stanovanjska hiša v Hajdini. Naša ekipa strokovnjakov za sončne panele je ustvarila elektrarne, ki združujejo napredno tehnologijo z estetskimi rešitvami, zagotavljajoč optimalno učinkovitost in privlačen videz.
  Ušteda u 10 godina:
  8.000€
Poglejte si vse naše reference
ENERGOSOL d.o.o. - zanesljiv energetski partner!

Nabor optimalnih rešitev in pomoč pri izbiri raznovrstnih sistemov energetske učinkovitosti po meri vašega objekta.

Nabor optimalnih rešitev in pomoč pri izbiri raznovrstnih sistemov energetske učinkovitosti po meri vašega objekta.
© Energosol 2024, d.o.o, | Splošni pogoji poslovanja  | Piškotki